Vettel elkapta a fonalat, Hamilton elégedett 2 Sebastian Vettel (Red Bull-Renault, 1.)
“Szorosabb volt az időmérő edzés, mint Ausztráliában. A kocsi nem ment rosszul, de valahogy nem tudtam elkapni a ritmust. Különösen az edzés utolsó szakaszában lett szoros a csata a McLarennel, de végig hittünk magunkban, amiért dicséret illeti a csapatot. Az előző futamon nem igazán bíztunk a KERS-ben, ezért nem használtuk, most viszont tökéletesen működött, nem volt vele probléma. Remélem, hogy továbbra is tartani tudjuk ezt a tempót.”

“Nem volt semmi konkrét probléma a kocsival, egyszerűen csak nem jött ki úgy a lépés, mint korábban. Ez a pályán több ideális ívet lehet használni, ezért hosszabb ideig tart, mire az ember kitapasztalja, hogyan lehet a leggyorsabban teljesíteni.”

Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes, 2.)
“Nincs okunk csalódottságra, már az első futamon is nagyszerű munkát végzett a csapat. Az éjszaka új fejlesztések érkeztek a gyárból, melyeknek köszönhetően fej-fej mellett voltunk a Red Bull-lal. Nyilván boldogabb lennék, ha sikerült volna megszereznünk a pole pozíciót, de egyrészt nem volt tökéletes a gyors köröm, az egyik kanyart elrontottam, másrészt így is sokat faragtunk a hátrányunkból. Nincs okunk az elégedetlenségre.”

Mark Webber (Red Bull-Renault, 3.)
“Négyen versengtünk az első rajtkockáért és nagyon nehéz dolgom volt, mert közel egyforma volt a négy autó tempója. Végül három tizeddel maradtam le a pole-ról, és lehetne kifogásokat keresni, a gumikra fogni, de én nem szeretném. A harmadik hely nem rossz rajtpozíció [Webber tavaly a 3. helyről indulva nyert Sepangban – a szerk.], de ez a verseny teljesen más lesz, mint a tavalyi volt.”