Bár a rossz idő miatt a Ferrari és a Ducati közös téli média-sítáborának nyilvános megnyitója elmaradt az olaszországi Madonna di Campiglióban, tegnap este egy sajtóvacsorával azért kezdetét vette az idei Wrooom.

Egyelőre még senki nem nyilatkozott semmi érdekeset, de egy új fejlemény már kiderült: a csapathoz tavaly Fernando Alonsóval együtt csatlakozott bank, a Santander tovább növeli idén szponzori jelenlétét a maranellói csapatnál. Alonso, Massa és a tartalékosok sapkáin a pénzintézet logója vette át az eddig ott szereplő abu-dzabi állami cég, a Mubadala emblémáját, miután a Ferrari tavaly novemberben visszavásárolta a korábban a csapatban bírt 5 százalékos tulajdonrészüket.

Ugyan egyelőre még a McLaren honlapján is szerepel a Santander a támogatók között, jó ideje számítani lehet rá, hogy a cég négy közös év után idén távozik a wokingi csapattól, az autó után a versenyzők overalljáról is eltűnik majd a logó.

A Ferrari támogatása mellett a Santander 2011-ben is a Brit, a Német és az Olasz Nagydíj névadó szponzora lesz, valamint hangsúlyosan jelenik meg a spanyolországi és a brazil futamokon is.