A Force Indiá-s Adrian Sutil már október végén arról beszélt, hogy 2011-ben is maradna a csapatnál, majd arról szóltak a hírek, hogy meg is egyeztek a folytatásról, de hivatalos bejelentés még mindig nem történt.

Vitantonio Liuzzi szintén szeretne maradni és elvileg szerződése is van, de az olasz idén – igaz, nem csak saját hibájából – nem volt túl meggyőző. Ha a silverstone-i kiscsapat Sutilt meg is tartja a jövő évre, Liuzzi helyett könnyedén találhat más versenyzőt.

Ott van rögtön az idén tartalékosként alkalmazott skót tehetség, Paul di Resta. A Német Túraautó-bajnokságot megnyerő, a Mercedes támogatását is élvező ifjonc semmiképp sem lenne rossz választás.

“Nem tudom, miért ne lehetne ott a rajtrácson jövőre. Idén mindenkit meggyőzött a Force Indiá-s pénteki edzésteljesítményével, gyors pilóta. Okos, dörzsölt, és ahogy hallom, technikai szempontból is jó visszajelzéseket ad. Szerintem mindenképp erősítené a mezőnyt” – mondta di Restáról honfitársa, a háromszoros világbajnok Jackie Stewart.

Egy másik háromszoros bajnok, Niki Lauda pár napja a svájci Blicknek azt hangsúlyozta, hogy a Williamstől ejtett, egyelőre még versenyzői állás nélkül álló Nico Hülkenberget látná legszívesebben a Force Indiánál.

A fiatal német mellett ott van még az igen tapasztalt és megbízható Nick Heidfeld is, de az Indiai Nagydíj jövő októberi érkezése akár az idén a Hispaniánál tisztességes teljesítménnyel bemutatkozott, de év közben szintén ejtett Karun Chandhoknak is utat nyithat, az indiai pilóta alkalmazása Bernie Ecclestone vágyaival is egybevágna.