Míg a Ferrari idén újra nyilvánvalóvá tette, hogy egyértelműen sorrendet állít fel a pilótái között, a Red Bull végig kitartott az egyenlőség mellett, aminek gyümölcse végül Sebastian Vettel bajnoki címe lett.

A csapat karácsonyi képeslapján nem is hagyta ki az alkalmat, hogy ezt az olasz riválisok orra alá dörgölje: az üdvözlőkártya karikatúráján a két Red Bull-os, Mark Webber és Sebastian Vettel a Mikulással versenyez, a német pilóta csapatrádiójából pedig a Hockenheimben Felipe Massát Fernando Alonso elengedésére szólító Ferrari-üzenet parafrázisa hangzik fel: “A Mikulás gyorsabb nálad. Erősítsd meg, hogy értetted-e az üzenetet!”

Az F1 ura, Bernie Ecclestone hagyományosan vicces, a sportág történéseit karikírozó üdvözlőlapokkal áll elő karácsonyra – két éve Max Mosley szado-mazo játékait figurázta ki, míg tavaly a csapatok által elűzött FIA-elnököt és a távozó Toyotát és BMW-t búcsúztatta az angol.

Idén Bernie is a Red Bullt választotta témának, az F1 urának képeslapján a két pilóta között gondterhelten álldogáló csapatfőnök, Christian Horner áll, aki pénzfeldobással próbálja eldönteni, kit támogasson. A képaláírás szerint nincs könnyű dolga, ugyanis “nem mindig úgy esik, ahogy várnánk”.