Az idei koreai premier után jövőre India mutatkozik be a Forma-1-ben, mielőtt a hétvégi futam helyszínére érkezett volna, Bernie Ecclestone ellátogatott a világ második legnépesebb országába. Delhitől 40 kilométerre épül az új versenypálya, melynek előkészületei megnyugtatták a vezért.

“Nagyon-nagyon elégedett vagyok” – fogalmazott Ecclestone. “Sokkal jobban állnak a dolgok, mint gondoltam volna. Nincs bennem félelem az építkezéssel kapcsolatban, sok hülye a Nemzetközösségi Játékok után folyamatosan hajtogatta, hogy legyek óvatos, de én elégedett vagyok az elvégzett munkákkal. Sokkal jobb lesz néhány eddig ismert pályánál.”

Ecclestone csak legyintett azokra a felvetésekre, hogy a delhi reptér nem fog tudni megbirkózni a rohammal, a helyi infrastruktúra pedig nem tudja majd kezelni a nagyobb forgalmat. “Csak annyi maradt hátra, hogy néhány hotel épüljön a környéken. Nem hiszem, hogy még egyszer ellenőriznem kell a fejleményeket, ezek az emberek tudják, mit csinálnak, teljesen mások, mint a Nemzetközösségi Játékok szervezői.”