Kimi Räikkönen az elmúlt napokban világossá tette, hogy valószínűleg marad új karrierje, a ralizás mellett, nem izgatja már a Forma-1, ennek ellenére nem vágott el minden szálat, a Red Bull-os Sebastian Vettellel például nagyon jóban van, árulta el a Spox.comnak.

“Szinte semmilyen kapcsolatom nincs a többi pilótával. De Vettellel néha tollaslabdázok” – mondta a finn, aki Svájcban gyakorlatilag szomszédja a németnek.  

Räikkönen szerint a Red Bull ifjonca bajnoki győzelemre is készen áll: “Szerintem igen. De ami ennél is fontosabb, hogy ő a legkedvesebb fickó mindannyiuk közül.”

A citroënes finn a WRC múlt hétvégi németországi fordulóján megszerezte ralis karrierje első szakaszgyőzelmét, aminek nagyon örül, újra csak hangsúlyozza, hogy mennyivel jobban érzi magát a mostani helyzetben:

“Imádom a ralit, nagyon izgalmas, a pályafutásom legnagyobb kihívása. A Forma-1-ben túl sok minden fontosabb a versenynél. Túlpolitizált, senki nem mondja ki, amit gondol, mert tartanak tőle, hogy kiforgatják a szavaikat.”