F1: Az újonc elkapta Kubicát 1
F1: Az újonc elkapta Kubicát 2

F1: Az újonc elkapta Kubicát

F1: Az újonc elkapta Kubicát

F1: Az újonc elkapta Kubicát 25
F1: Az újonc elkapta Kubicát 26
F1: Az újonc elkapta Kubicát 27
F1: Az újonc elkapta Kubicát 28
F1: Az újonc elkapta Kubicát 29
F1: Az újonc elkapta Kubicát 30
F1: Az újonc elkapta Kubicát 31
F1: Az újonc elkapta Kubicát 32
F1: Az újonc elkapta Kubicát 33
F1: Az újonc elkapta Kubicát 34
F1: Az újonc elkapta Kubicát 35
F1: Az újonc elkapta Kubicát 36
F1: Az újonc elkapta Kubicát 37
F1: Az újonc elkapta Kubicát 38
F1: Az újonc elkapta Kubicát 39
F1: Az újonc elkapta Kubicát 40
F1: Az újonc elkapta Kubicát 41
F1: Az újonc elkapta Kubicát 42
F1: Az újonc elkapta Kubicát 43
F1: Az újonc elkapta Kubicát 44
F1: Az újonc elkapta Kubicát 45
F1: Az újonc elkapta Kubicát 46
Fotó megosztása:
F1: Az újonc elkapta Kubicát 47 Úgy tűnik, Vitalij Petrovot feltüzelte, hogy Renault-nál az elmúlt hetekben meglebegtették az év végi elküldését: az újonc orosz Hockenheimben rögtön pontot szerzett, a hungaroringi időmérőn pedig az idényben első alkalommal jobban is kvalifikált a szezon egyik legjobb versenyzőjeként számon tartott csapattársánál, Robert Kubicánál.

“Azt hiszem, jó munkát végeztünk, nagyon örülök, hogy bejutottam a Q3-ba és a hetedik helyről Robert, elől indulok, hiszen az elsődleges cél mindig az, hogy a csapattárs elé kerüljünk. Tudtuk, hogy az autó jó lesz itt, az egész hétvégén elégedett voltam az egyensúllyal. Az élmezőnybeli srácok azonban nagyon erősek, hajtanunk kell, hogy fel tudjunk zárkózni. Ami a holnapi versenyt illeti, előzni nehéz, ezért valódi esély csak a rajtnál van, mindent beleadok, hogy előzzek párat és pontokat szerezzek” – nyilatkozta az orosz versenyző.
 
A nyolcadik rajtkockát megszerző Kubicát talán egy kicsit elkeserítette, hogy Petrov megverte, a lengyel azt mondja, hogy a Q3-ban gondjai voltak az autóval.

“Azt reméltük, hogy közelebb lehetünk az élhez. A délelőtti edzésen jónak tűnt a helyzet, de a Q3-ban egyszerűen nem tapadt eléggé, az autó sokszor leért, elég furcsa volt. A Q3-as köröm nagyon lassú volt, fél másodperccel rosszabb, mint a Q2-ben, egyszerűen nem volt tapadásom. A futamon minden a rajtról és az első körről szól, remélem jól startolok és javítok pár helyet!”