F1: Nincs baj Koreában 1
F1: Nincs baj Koreában 2

F1: Nincs baj Koreában

F1: Nincs baj Koreában

F1: Nincs baj Koreában 6
F1: Nincs baj Koreában 7
F1: Nincs baj Koreában 8
Fotó megosztása:
F1: Nincs baj Koreában 9 Az egyik Forma-1-es híroldal, a PaddockTalk tegnapelőtt saját értesülésre hivatkozva arról írt, hogy az október végére tervezett új Koreai Nagydíj sorsa megpecsételődött, a szervezők jelezték Bernie Ecclestone felé, hogy a futamot csak 2011-ben tudják megrendezni.  

Tegnap aztán ennek homlokegyenest ellentmondó hír érkezett Koreából, a jongami pálya építését végző cég vezetője azt nyilatkozta, hogy a munkálatok augusztus végén teljesen befejeződnek, a Nemzetközi Automobil Szövetség F1-es főtisztviselője, Charlie Whiting pedig mindent rendben talált náluk.

“Szívesen fogadtuk Charlie Whitingot a pályafelmérésen és a Koreai Nagydíj szervezésére való felkészüléssel kapcsolatos megbeszéléseken. A látogatás a várakozásoknak megfelelően sikeres volt, bízunk benne, hogy a pilótáknak, a csapatoknak és a Forma-1 rajongóinak is tetszik majd a Korea International Circuit” – mondta Jung Cso Csung.

“Teljesen elégedett voltam a vizsgálat után. Van még tennivaló, de a pálya időben elkészül a nagydíjra” – nyilatkozta Whiting.