Látogasson el webshopunkba és vásroljon legalább 20 000 forint értékben Forma 1, MotoGP és/vagy WRC-s termékeket. A kiszállítás díját teljes egészében átvállalja a GPshop. 25 000 forint feletti vásárlás esetén -10%, 50 000 forint felett pedig -20% kedvezményt kap vásárlása értékéből!

Az akció 2010. július 12-én kezdődik és 2010. augusztus 7-ig tart, így nem jelenthet problémát kedvenc csapatunk vagy pilótánk termékeit időben beszerezni, legyen szó akár McLaren vagy Mercedes GP sapkáról, Red Bull vagy Renault pólóról, esetleg Ferrari ingről vagy bármilyen kiegészítőről, például: zászló, sport- és hátitáska, törölköző, pénztárca vagy akár esernyő.

Ha a webáruházon keresztül, készleten levő terméket vásárolunk, 1 munkanapos szállítási idővel kell számolnunk. Így ha már a Magyar Nagydíjon szeretnénk az új szerzeményben megjelenni, legkésőbb július 29-én csütörtökön délig le kell adni a rendelést, hogy még azon a héten (pénteken napközben, munkaidőben) megérkezzen a küldemény.

Figyelem! Az akció 2010. július 12-től augusztus 7-ig tart és az akciós időszak alatt beérkezett megrendelésekre és üzletünkben történő személyes vásárlásra vonatkozik. Az akciós termékekből további kedvezményt nem adunk, de ezek értéke beleszámít a vásárlás értékébe. Más akciókkal és nyereményjátékokkal össze nem vonható!

A feltüntetett ár a kedvezményt nem tartalmazza.