Bár Nigel Mansell szerint a Red Bullnál minden megvan ahhoz, hogy a csapat megnyerje idén a bajnokságot, de az 1992-es világbajnok is arra figyelmeztet, hogy a sikerhez el kell simítani a belső viszályokat.

“Láthatóan baj van a Red Bull táborán belül. A (silverstone-i szárny)döntés nyilvánvalóan sértette Markot, fontos lenne, hogy ezen túllépjenek, beszéd helyett a pályán bizonyítsanak. A csapat nagyszerű, kiváló mérnökök, kiváló vezető, de köztudott, hogy a két versenyző között feszültség van, ez pedig sem a csapatnak, sem a pilótáknak nem válik javára.”  

“De azt hiszem, elég erős a csapat, hogy megoldják ezt. Az F1-ben az ember a pályán mindenkit, még a csapattársát is le akarja győzni, de érdemes az összképre is odafigyelni.”

Mansell egyértelműen Webbert is a bajnoki esélyesek közé sorolja: “Nagy dolog, hogy Silverstone-ban így is győzni tudott a Red Bull. Marknak még mindig esélye van a bajnoki címre. Fantasztikusan teljesített, nagyszerű versenyző, pedig óriási nyomás alatt állt. Őszintén gratulálnék neki, ha ő lenne a bajnok.”

Az angol honfitársait, a bajnokságot vezető két mclarenest is megdicsérte, külön kiemelve Lewis Hamilton szereplését.

“Meggyőződésem, hogy Lewis egyre jobb lesz. Jenson érettséget vitt a csapathoz, és Lewis is ebből táplálkozik. A két pilóta ragyogó munkát végez, nagyon jól kiegészítik egymást. Ha Lewis ezután is ugyanígy versenyez, akkor egyre jobban vezet majd, egyre nyugodtabb lehet, a kezében tarthatja a helyzetet. Ha már lehetősége lesz kiegyezni a második-harmadik hellyel is, az olyan játékteret adhat neki, ami a többieknek nincs.”