F1: Villeneuve saját csapattal támad 1
F1: Villeneuve saját csapattal támad 2

F1: Villeneuve saját csapattal támad

F1: Villeneuve saját csapattal támad

F1: Villeneuve saját csapattal támad 5
F1: Villeneuve saját csapattal támad 6
Fotó megosztása:
Jacques Villeneuve még nem tett le a Forma-1-ről, nemrég kijelentette, hogy még egyszer megpróbálkozik a visszakerüléssel. Ha idén sem sikerül, akkor a kanadai – ígérete szerint – nem kísérletezik tovább, az utolsó próba azonban minden eddiginél komolyabbnak tűnik.

A USF1 csődje miatt egy hely még kiadó a jövő évi mezőnyben, az FIA pályázaton hirdet győztest. Már nincs versenyben a legesélyesebbnek tartott ART GP, a csapat anyagi okokra hivatkozva visszavonta jelentkezését, Jacques Villeneuve viszont még versenyben van.

Az Auto, Motor und Sport szerint a kanadai saját csapattal indulna jövőre, a vállalkozás Villeneuve Racing néven fut. Villeneuve-ék állítólag minden követelménynek megfeleltek eddig, nem tudni ugyanakkor, hogy pénzügyileg ki áll a csapat mögött és arról sincs hír, hogy ki fogja építeni a versenyautókat.

Egyesek máris találtak magyarázatot Flavio Briatore visszatérésére, a Villeneuve-csapat székhelye a pletykák szerint Angliában lenne, csapatfőnökként Briatore irányítaná, míg a technikai igazgató Pat Symonds lehet. A személyzet az Arrowsnál és Super Agurinál megfordult szerelőkből állna össze.