Mark Webber idén harmadszor nyert Silverstone-ban, a világbajnokság nagy esélyesei közül ez neki sikerült először. Lewis Hamilton második hellyel tartotta életben vb-álmait, továbbra is vezeti a pontversenyt, a fogadóirodáknál maradt favorit.

A William Hillnél két és félszeres nyereményt ígérnek jelenleg Hamilton diadalára, másutt 2,75 a szorzó, vagyis nagyon egy rugóra jár a bukik agya. Webber előretört, a William Hillnél már csak négy és félszeres, a Stan Jamesnél ötszörös pénzt ér.

Sebastian Vettel szorzója háromszoros a William Hillnél, az irodánál a németet várják befutónak a házon belüli csatában. Csak a befizetett tét 1,57-szorosát éri, ha Vettel több pontot gyűjt csapattársánál, fordítva 2,25 az odds.

A William Hill reagált a silverstone-i szárnyvitára is, 67-szeres oddsszal lehet megtenni, hogy Webber még a szezon vége előtt elhagyja a csapatot. “Szerintünk nem kétséges, hogy ki az első számú a Red Bullnál, valós esélye van, hogy Webber kiszáll” – nyilatkozta Rupert Adams, a William Hill szóvivője.

Ami a többieket illeti, Jenson Button világbajnoki címét hét és félszeres, Fernando Alonsóét 11-szeres, Felipe Massáét pedig 81-szeres szorzóval kínálja a William Hill. A konstruktőri versenyben 1,83 a McLaren, 1,91 a Red Bull oddsa.