Jacques Villeneuve-nek ugyan nem jött össze a Forma-1-es visszatérés a Stefan GP színeiben, a kanadai nem adta fel álmait. Továbbra is keményen tréningezik abban a reményben, hogy hamarosan újra autóba ülhet. “Schumacher és de la Rosa visszatérése is mutatja, hogy a rutinnak kiemelt szerepe lett a Forma-1-ben” – biztatja magát Villeneuve.

Ugyan soha nem ettek egymás tenyeréből, a pályán kőkemény csatákat vívtak, Villenuve egy hízelgést is eleresztett Schumacher felé. “Michael hamarosan még jobb lesz, mint első karrierje során. Egyszerűen azért, mert azokat a hibákat, amelyeket akkor csinált, most már nem fogja elkövetni. Velem is ugyanez lenne a helyzet.”

Villeneuve speciális edzőprogrammal és külön trénerrel tartja formában magát, hogy bármikor készen álljon a beugrásra. Ami egyébként a Stefan GP-t illeti, a csapat mögött álló Zoran Stefanovic az F1-es indulási bukta után máris új terveket szövöget. Egy pályát szeretne felépíteni Szerbiában, amely nemcsak az F1-es világbajnokság egyik futamának, hanem motorversenyeknek is otthont adna.

Egy vojvodinai kisvárosban, Stara Pazovában építenék fel a pályát, amelynek hossza 3550 méter lenne. A Stefan GP húszmillió eurót fektet be a projektbe.