Jarno Trulli szinte biztosan távozik az év végén a Toyotától, de még nem készül az F1-ből való kiszállásra. Az olasz veteránt érdekelné az új, malajziai hátterű Lotus, ugyanis a projektet az egykori Benetton-, Jordan-, Renault-, Toyota- és Force India-mérnök, Mike Gascoyne vezeti.

“Három különböző csapatnál is dolgoztam együtt Mike-kal. Nem jelentene számomra problémát új csapathoz szerződni, ha ő a vezető” – nyilatkozta a 35 éves pilóta.

Régről ismerik egymást Gascoyne-nal

Régről ismerik egymást Gascoyne-nal

Régről ismerik egymást Gascoyne-nal


Míg Trulli nyíltan beszél a lehetőségeiről, a Brawntól valószínűleg a kimondottan sikeres idény ellenére is távozó Rubens Barrichello inkább hallgat. Minden idők legtapasztaltabb F1-esét leginkább a Williamshez kötik, a hírek szerint a brazil egyszerűen helyet cserél majd Nico Rosberggel, de Barrichello képviselője a hétvégén “csak spekulációnak” nevezte a dolgot.

“Ezzel kapcsolatban nincs mondanivalónk. 2010-ről nem most döntünk” – nyilatkozta egy brazil lapnak a pilóta szóvivője, hozzátéve, hogy még “több csapattal” is tárgyalnak a Williamsen és a Brawnon kívül.