Amint Michael Schumacher bejelentette, hogy nem tud ellenállni a Ferrari hívó szavának és beül Felipe Massa autójába a valenciai Európa Nagydíjon, a fogadóirodák nyilvánosságra hozták a hétszeres világbajnok indulásával kapcsolatos esélyszámaikat. Tekintettel arra, hogy Schumacher hosszú ideje nem vezetett F1-es autót, az oddsok alapján nem esélyes, de erre akár rá is faraghatnak az irodák.

A William Hillnél 11-szeres nyereményt ér, ha Schumacher megnyeri az Európa Nagydíjat, ha dobogóra állhat, az négyszeres pénzt jelentene. A pontszerzést valószínűnek tartják a bukik, másfélszeres pénzt ér, ha a német az első nyolc között ér célba, két és félszeres a szorzó arra az esetre, ha mégis nullázik.

17-szeres nyereményt ér Schumacher pole pozíciója, a ferraris csatában Kimi Räikkönen látszik esélyesebbnek: a finnre 1,73-szoros, a hétszeres világbajnokra kétszeres szorzóval lehet fogadni abban a kérdésben, hogy melyikük végez előrébb Valenciában. “Schumacher visszatérése akár ötszörösére is növelheti a forgalmat, de éppen emiatt nem elképzelhetetlen, hogy az irodáknak végül milliókat kell majd kifizetniük szereplése miatt” – nyilatkozta Rupert Adams, a William Hill szóvivője.