Minden jel arra utal, hogy Mark Webber, illetve Jarno Trulli marad aktuális csapatánál, a Red Bullnál és a Toyotánál. Az ausztrállal kapcsolatban már korábban is pletykálták, hogy noha nem kezdte meg az egyeztetéseket a folytatásról, valószínűleg negyedik szezonját is megkezdi az energiaitalosoknál.

Christian Horner akkor titokzatosan csak annyit mondott, Webber és Sebastian Vettel személyében a Red Bullé a mezőny legerősebb párosítása, amivel nyilvánvalóan arra akart utalni, hogy a csapatnak nincs oka a változtatásra. Jelenleg az tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy Webber nem csupán 2010-re kötelezi el magát a Red Bullhoz, hanem kétéves megállapodást köt.

Szintén szerződéshosszabbítás előtt áll a Toyotánál Jarno Trulli, aki nemrég lett 35 éves. Az olasz hatodik idényét kezdheti majd a kölni központú alakulatnál, 211 GP-indulásával a mezőny egyik legtapasztaltabb pilótájának számít. Ross Brawn szerint korai lenne még Jenson Button és Rubens Barrichello jövőjéről beszélni, Bruno Senna pedig reménykedik.

“Éppen Miamiban vagyok, vakációzok egy kicsit. Arra várok, hogy a háborús viszonyok végre rendeződjenek a Forma-1-ben és előremutató tárgyalásokon vehessek részt” – nyilatkozta az ifjú tehetség.