A 2009-es Német Nagydíj dobogósainak nyilatkozatai:

Mark Webber (1.):

Hihetetlen ez a győzelem számomra. Nagy szükségem volt erre a sikerre. Már Silverstone-ban is volt esélyem, de akkor még nem jött össze. De a tegnapi időmérőn igazán közel kerültem. A győzelmem annak is köszönhető, hogy jól jöttem el a rajttól, megúsztam ütközés nélkül. Mentem jobbra, aztán balra, de normál helyzetben nem az én stílusom, hogy ütközzek, hogy nekimenjek Rubensnek, nem az én stílusom, hogy büntetést kapjak.

Nagyon köszönöm a csapatnak, hogy akkor is támogattak a télen, amikor el volt törve lábam. Köszönöm nekik!

Megérdemli a Brawn, hogy az élen legyen, de mi sosem fogjuk feladni Sebastiannal. Az összes versenyen megpróbálunk nyerni. Remek autónk van.

Sebastian Vettel (2.):

Gratulálok Marknak, nagyon megérdemli, hogy nyert. Ma legyőzhetetlen volt. Az én versenyem nem indult túl jól, az összes KERS-szel szerelt autó lerajtolt. A két McLaren és Felipe (Massa – a szerk.) is megelőzött. Aztán küszködtem a lágy gumikon, és a mezőnyben autózva veszítettem időt. Felipét nem tudtam megelőzni, mert amikor közel kerültem, a KERS-szel mindig megfelelő távolságra gyorsult tőlem.

De a jó stratégiának köszönhetően visszakerültem a második helyre. Szerencsére ismét kettős győzelmet értünk el, ami nagyon jó a csapatnak. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy elégedett vagyok a második hellyel, de Mark ma jobb volt. Szerintem jó, hogy ilyen konkurenciaharc van a csapaton belül.

Felipe Massa (3.):

Hiányzott már, hogy dobogóra álljak. Nagyon jó versenyem volt. Jól rajtoltam, de később kis gondom volt a lágy gumikkal. Viszont utána javult a helyzet, jó tempót tudtam menni, főként a második bokszkiállás után. Összességében remek verseny volt. Ez jó csapatnak is, mert motiváló, hogy tovább dolgozzunk, hogy az évad második felére még jobb autót csináljunk, nem is beszélve a jövő évről.  

A 2009-es Német Nagydíj végeredménye: