Miután Ross Brawn átvette a csapatot a Hondától a japán gyártó decemberi kiszállása után, nemcsak  a brackleyi gyár és az új autó került a birtokába, hanem az elődcsapatok, a BAR és a Honda régebbi járgányai is.

A csapat július végén, a silverstone-i Classic Race Meetingen  komoly aukcióra készül, amelyen a vastag pénztárcájú gyűjtők alaposan bevásárolhatnak majd a 2001 és 2006 közötti, Jacques Villeneuve, Takuma Sato, Jenson Button és Rubens Barrichello által vezetett modellekből – bár az autókban nem lesznek motorok. A legolcsóbb darab, egy 2001-es BAR kikiáltási ára “mindössze” 7000 font, azaz 2,3 millió forint lesz, persze más kérdés, hogy mennyinél áll meg a licit.

“A Brawn GP nagyon büszke a BAR- és Honda-örökségére. Jelentős versenyautó-gyűjteményt és egyéb tárgyakat örököltünk a csapat korai időszakából. Örömmel adunk lehetőséget a szurkolóknak és a gyűjtőknek, hogy hozzájussanak néhány fantasztikus tárgyhoz – köztük igazi F1-es autókhoz is – ezen az egyedi vásáron” – nyilatkozta a csapat második embere, Nick Fry.