Alig két hónapja, hogy 24 évnyi házasság után elváltfeleségétől Bernie Ecclestone, azonban a milliárdos öregúr nem búslakodással tölti az idejét.


A minap London egyik felkapott étterméből kilépve fotózták le amint kéz a kézben távozott egy nálánál sokkaliatalabb hölggyel. Mint kiderült a lány, Missy Mallick, aki épp 16. születésnapját ünnepelte.

Az F1 ura gyorsan rövidre zárta a pletykákat: “Az apja ügyvéd és jó barátom – ő hívott meg Missy születésnapi partijára a Nobuba.” – mondta. “Úgy döntöttünk, hogy együtt távozunk, nem gondoltam, hogy ebből ekkora ügy lesz. Túl fiatal ő nekem!”

Ecclestone és felesége, Slavica az 1982-es Olasz Nagydíjon ismerkedtek össze, majd három év múlva összeházasodtak. A tanú Max Mosley, az FIA elnöke volt. Házasságuk tavaly romlott meg, majd a válást idén, mindössze 58 másodperc alatt kimondták. Az asszony a férje stresszes életvitelére hivatkozva akart elválni.

Persze az ügy még nem záródott le, hiszen a pénzügyi dolgokban még meg kell egyezniük. Ecclestone ugyanis 2,4 milliárd fontra (785 milliárd forint) becsült vagyonának jelentős részét korábban off-shore számlákon, felesége nevére íratta. Szakértők szerint Slavica akár 1 milliárd fontot (327 milliárd Ft) is magával vihet.