Feltámadtak

Feltámadtak

A Monacói Nagydíjon szerzett 3-4. negyedik helyével a Ferrari egyértelműen a második legerősebb csapat volt, a maranellóiak visszatértek az élmezőnybe. A végül harmadik helyen célba ért Räikkönen ugyan szeretett volna győzni, de a csapatfőnök így is elégedett.

“Egyértelműen nagyon örülünk az eredménynek, ami mutatja, hogy a jó irányba haladunk! A Brawn nagyon gyors, de kezdünk felzárkózni. Szeretném megköszönni a srácoknak a kemény munkát! Ez csak a kezdet, ezután is igyekszünk majd. Felipe és Kimi is nagyszerűen teljesített. Felipe sikánlevágása egy kicsit kockázatos volt, de tettünk róla, hogy ne legyen gond. Törökországban is igyekszünk majd, ez a csapatunk lényege. Russzul kezdtünk, de meglátjuk, mi lesz a következő futamon!”  – nyilatkozta Stefano Domenicali.

Massa szeretett volna csapattársa előtt végezni, de így sem szomorkodik, és már a győzelmeket sem zárja ki: “Ezen a pályán nagyon nehéz előzni. A stratégiámmal át tudtam volna ugrani Kimit, de az első kiállása után Jenson feltartott, így nem tudtam megelőzni, kár érte. De így is jó verseny volt ez a Ferrari számára, nagyon jó tempónk volt, de még javulnunk kell a győzelmekhez” – mondta a verseny után a brazil.