Bár Sebastian Vettelt időről időre a Ferrarival emlegetik együtt, sőt Bernie Ecclestone szinte minden alkalmat megragad, hogy ezért a párosításért kampányoljon, a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nem aggódik.

A Red Bull-tulajdonos, Dietrich Mateschitz korábban azt mondta, hogy elengedik Vettelt, ha nem tudnak neki jó autót adni, azonban a kis német jelenleg nem nagyon ülhetne jobb helyen, mint a Red Bull volánjánál. A versenyző az összes eddigi futamon az első háromba kvalifikálta magát, és már egy győzelem is összejött.

“Sebastian nagyon elégedett a helyzetével, és mi is elégedettek vagyunk, hogy nálunk versenyez. El sem tudom képzelni, hogy más autóba akarna ülni akár most, akár jövőre, nincs ilyen szándéka” – mondta Horner.

Mateschitzhez hasonlóan a csapatfőnök is úgy gondolja, hogy Mark Webber is nagyon megfelel számukra:

“Marknak elég kemény tele volt. Gondoljunk bele, min ment keresztül – lábtörés, válltörés, amit még nekünk is elfelejtett megemlíteni -, mégis sikerült maga mögött hagyni ezeket. Nagyon erős versenyzőpárosunk van!”

Vettel jelenleg harmadik, Webber a negyedik egyéniben, a csapat pedig ennek megfelelően a második helyen áll a bajnokságban, és Brawnék szerint is komoly bajnoki rivális.