Vigyáznak Nicole-ra
Vigyáznak Nicole-ra

A királynő Hamiltonnak drukkolt

A királynő Hamiltonnak drukkolt

Vigyáznak Nicole-ra
Lepipálták ajándékozásban
Vajon elcsábul valamikor?
Nemcsak a nőknek tetszik
Hamilton is így kezdte
Ő több ellenfelet vert meg
Szabadedzés
II. Erzsébet is nézte a finálét
Füttykoncert, ökölrázás - így drukkolnak a spanyolok
Nemzeti hős
Szerényebb lesz?
Félreértették?
Fotó megosztása:

II. Erzsébet is nézte a finálét

II. Erzsébet is nézte a finálét

Lewis Hamilton a tavalyi Brazil Nagydíjon az utolsó pillanatban végrehajtott előzésével minden idők legfiatalabb Forma-1-es világbajnokává vált. Az angol versenyző sikeréhez már akkor levélben gratulált a királynő, II. Erzsébet, és hagyományos újévi kitüntetési listájára is felvette a McLaren versenyzőjét.

Hamilton tegnap a Buckhingham palotában vehette át a királynőtől az elismerést, a brit birodalmi lovagrend tagja lett, ettől fogva viselheti az MBE (Member of the British Empire) címet a neve mellett. A mclarenes a kitüntetés legalacsonyabb fokozatát kapta meg, így ha további sikereket ér el, van még hova lépnie, és később akár a Sir előtaggal járó valódi lovagi címet is kaphat.

“Nagyon izgultam, hogy találkozhattam vele (a királynővel). Életem egyik legfelemelőbb élménye volt. Nem nagyon találom a szavakat. A királynő azt mondta, hogy figyelte a Brazil Nagydíj utolsó köreit, majd az autóról is kérdezett. Az idén is nézi majd az első versenyt” – mondta Hamilton, aki a protokollnak megfelelően nagyjából fél percig társalgott az uralkodóval.

 A világbajnokot édesapja, Anthony, féltestvére, Nicolas és mostohaanyja, Linda kísérte el a ceremóniára, barátnője, Nicole Scherzinger nem ért rá, ugyanis épp turnézik a Pussycat Dollsszal.