Tavaly késő ősszel röppentek fel a pletykák arról, hogy az F1 ura, Bernie Ecclestone és felesége, Slavica válni készülnek. Karácsony táján úgy tűnt, hogy a pár kibékült, ugyanis Belgrádban együtt látták őket, de most kiderült, hogy a kapcsolat nem állt helyre, a dologból válás lesz.

És hogy miért érdekes Ecclestone válása? Azért, mert 2,4 milliárd fontosra (720 milliárd(!) Ft) becsült vagyonának nagy része a horvát származású, nála 28 évvel fiatalabb felesége off-shore számláin van. Az Evening Standard tegnap arról számolt be, hogy a jó öreg Bernie Madonna egykori férje, a filmrendező Guy Ritchie volt válóperes ügyvédjét fogadta fel – Helen Ward az énekesnőből tavaly 45 millió fontot srófolt ki a válás idején.

Slavica is nagyágyút vet be, az asszony az angol  Arsenal-játékost, Ray Parlourt válásakor vagyonából alaposan kiforgató ügyvédet állította a maga oldalára.

Egy bennfentes szerint lehet, hogy Ecclestone-nak perre kell majd mennie a pénzéért, de ha megegyezés születik, Slavica akkor is akár 1 milliárd fonttal (300 milliárd Ft) sétálhat majd el.

A válás Nagy-Britannia legnagyobb összegű ilyen ügye lehet.