Erősödő indulatok

Erősödő indulatok

Felipe Massa már tegnapelőtt figyelmeztetett, hogy a finálén a hazai szurkolói elragadtathatják majd magukat, és Lewis Hamiltonnak fel kell készülnie a nézők támadásaira is.

A kis brazil jól jósolt, rajongói nagyon nem szeretnék, ha Hamilton lenne a világbajnok. Az olasz Gazzetta dello Sport szerint tegnap egy bevásárlóközpontban tartott PR-rendezvényen a Hamilton iránti elfogultsággal nehezen vádolható BMW-s Robert Kubica is lefelé fordított hüvelykujjával jelezte véleményét azokról a megjelentekről, akik portugálul és angolul is arra biztatták,hogy vasárnap lökje ki a mclarenest.   

A hazai veterán, Rubens Barrichello is önmérsékletre intette a brazil Massa-drukkereket:

“Azt szeretném kérni azoktól, akik kijönnek szurkolni Felipének, hogy tartsák tiszteletben Lewist is. Bízom benne, hogy a brazilok tudnak viselkedni, és nem lesz ebből ügy. Gondoljunk csak bele, ha tennék valamit Lewis ellen, örülne ennek Felipe? Megérdemelten lehetne így bajnok? Nem hiszem! Úgy gondolom, hogy a srácok eddig maguk küzdötték végig a bajnokságot, és ennek most is így kell lennie” – mondta a 36 éves pilóta.