Korai lenne a hasonlítgatás

Korai lenne a hasonlítgatás

Bár a fiatal német olasz autóban elért hibátlan rajt-cél győzelme után sokaknak Michael Schumacher jutott eszébe, az Olasz Nagydíj győztese, Sebastian Vettel figyelmeztetett, hogy nem lehet ő a hétszeres világbajnokkal együtt emlegetni.

“Michaelhez hasonlítani engem egyszerűen nevetséges. Ismerem őt, nagyon kedves és szerény ember, de mégis. Nehéz lenne ugyanezt megismételnem száraz körülmények között, nem úgy megyek Szingapúrba, hogy most már szupersztár vagyok, és újabb győzelmet várok, mert ez nem így működik” – mondta Vettel.

Schumacher, aki a Ferrarival a helyszínen töltötte az egész hétvégét, nagyon drukkolt Vettelnek, és nagy lehetőséget lát az F1 valaha élt legfiatalabb futamgyőztesében.

“Megvan benne a lehetőség, hogy világbajnok legyen, de addig hosszú és göröngyös út vezet. Nagyon szorítottam neki, hogy az autó kibírja, és célba érjen!Első osztályúan versenyzett ma! Ilyen körülmények között hibátlanul vezetni, és uralni a versenyt a nem épp leggyorsabb autóval – erre csak egy nagyon jó versenyző képes” – mondta a hétszeres világbajnok Vettelről.