A kollégák közt nem szerez rajongókat az agresszív stílussal

A kollégák közt nem szerez rajongókat az agresszív stílussal

Lewis Hamilton az elbaltázott időmérő után az Olasz Nagydíj rajtját csak a 15. helyről várhatta. A mclarenes számára a csapat egykiállásos stratégiát választott, amellyel Hamiltonnak a győzelemre is esélye nyílott – bár az időjárás végül keresztülhúzta a számításokat.

Természetesen ezt az angol még nem tudhatta akkor, amikor a futam első felében megállíthatatlanul tört előre a mezőnyben – némelyik versenyzőtársa szerint már a kelleténél több elszántsággal is.

“Volt néhány szükségtelen húzása. Glockkal és Webberrel is ugyanezt csinálta.Ő így versenyez” – morgolódott az újságírók előtt Fernando Alonso.

A toyotás Timo Glock szintén nem volt oda Hamilton nyomulásától:

“Fogalmam sincs, hogy mit képzelt. Közvetlenül mellette voltam, de nem hagyott nekem helyet. Néha úgy vezet, mintha teljesen egyedül lenne a pályán. Legközelebb én is így viselkedek majd vele” – nyilatkozta az RTL-nek a német.

Hamilton türelmetlensége és kapkodása nem először okozott már gondot, és ha nem változtat a hozzáállásán, valószínűleg lesz is még problémája, mind a riválisokkal, mind a versenybírókkal.