A McLaren fiatal versenyzőjét, Lewis Hamiltont választották minden idők első számú playboyának a rajongók a Nuts TV műsorában.

“Lewis igazi hős nézőinknek – mondta Joe Talbot, a Nuts TV programigazgatója. ” Igazi sztár a pályán, azután meg összejön a Pussycat Doll énekesével, akivel szintén királyként viselkedik. Nem csoda, hogy ő az egyik legnagyobb bálvány az utóbbi években.”

Korán kezdte a fiú

Korán kezdte a fiú

Korán kezdte a fiú


Hamilton meg is tesz mindent, hogy playboyként szerepeljen, hiszen a tavalyi évben újoncként második volt a Forma-1-es világbajnokságban, és már hét futamgyőzelmet szerzett, de emellett számos más trófeát is begyűjtött. Jelenleg Nicole Scherzingerrel (Pussycat Doll) van együtt, de korábban Naomi Campbellel, Danni Minouge-gal is hírbe hozták, de Vivian Burkhardttal, azaz Miss Grenadával is randizott.

A hölgyek körében egyébként Hamilton a háromszoros világbajnok Jackie Stewartot és Eddie Irvine-t előzte meg, ami köszönhető talán annak, hogy a szavazók szerint stílusa is van. Lehet, hogy Hamilton örül ennek a címnek, annak viszont biztos nem, hogy csak a harmadik legjobb pilótának tartják. A Nuts TV listája szerint Ayrton Senna és Michael Schumacher jobb nála, ami azért így is túlzó, tekintve, hogy eddig 25 futamot teljesített, és az F1-ben még nem nyert bajnoki címet. Az urak pedig koruk legjobbjai voltak.

Top 5 a vezetési képességek tekintetében:

1. Michael Schumacher
2. Ayrton Senna
3. Lewis Hamilton
4. Sir Jackie Stewart
5. Nigel Mansell

A legsikeresebbek a hölgyeknél:

1. Lewis Hamilton
2. Sir Jackie Stewart
3. Eddie Irvine
4. Jenson Button
5. David Coulthard

Top 5 a humorérzék tekintetében:

1. James Hunt
2. Sir Jackie Stewart
3. Nigel Mansell
4. Eddie Irvine
5. Damon Hill

Top 5 stílusérzék tekintetében:

1. Lewis Hamilton
2. James Hunt
3. Jenson Button
4. Ayrton Senna
5. David Coulthard