Vasárnap minden eldőlhet Massának

Vasárnap minden eldőlhet Massának

A ferraris Felipe Massa ragyogóan indította a bahreini  versenyhétvégét: az első és a második szabadedzésen is ő volt a leggyorsabb, az utóbbin hatalmas fölénnyel. Szükség is van persze a jó szereplésre, hiszen a brazil eddig mindkét futamon nullázott, így ha nem kar végleg kiesni a világbajnoki küzdelemből, akkor szinte csak a győzelem elfogadható a hétvégén. Massa épp erre készül.

“A pályát igazán szeretem, és mindig jól megyek itt. Remélem, vasárnap is ugyanezt mondhatom majd! Tekintve, hogy nulla pontom van, egy dobogós helyezés mindenképp jól jönne, de ha a győzelemért harcolhatok, és szerezhetek 10 pontot, annál jobb! Hozzuk ki a legjobbat a hétvégéből!” – nyilatkozott Massa a szabadedzések után.

“Nagyon jó kört mentem. Persze ez nem jelent olyan sokat, Kimi csinálta a saját dolgát, én meg az enyémet, de jó kör volt. Jól érzem magam a hétvége előtt. Szoros verseny lesz, Kimi ott lesz, ahogy mindig, de úgy tűnik, hogy jó irányba indultunk el, ez jó alapot jelent a hétvégére. Az autó jobb, mint a télen volt, vasárnap majd kiderül, hogy mennyire jól végeztük a dolgunkat!”