Az Ausztrál Nagydíj első szabadedzésén az ötödik, míg a másodikon az előkelő második helyen végzett a hazai kedvenc, Mark Webber. A Red Bull pilótája azonban arra figyelmeztet, hogy ez nem jelent semmit a későbbiekre nézve.

“Nem tulajdonítunk neki túl nagy jelentőséget. Nem mi vagyunk a második leggyorsabbak, ezután is az utolsó pontokért küzdünk majd. Különböző programokat teljesítettek a csapatok, mi épp ilyet. Kicsit meglepett, hogy nem hátrébb végeztünk, de egyszerűen így alakult. Mások talán több üzemanyaggal köröztek” – értékelte Webber az eredményt.

Az edzés csak véletlenül jött össze

Az edzés csak véletlenül jött össze


Az első hazai futamán a Minardival pontot szerző pilóta a fentiek ellenére jónak tartja az autót, és bízik benne, hogy végre nem romlik el alatta a Red Bull:

“Az autó nem megy túl rosszul. A srácok nagyon jó munkát végeztek, simán ment az edzés, semmi komoly probléma nem volt, jó formában várjuk az időmérőt. Tavaly pocsék volt a megbízhatóság, elfogadhatatlanul sok meghibásodásunk volt. Keményen dolgozott a csapat, hogy idénre kiküszöböljük a problémákat.”