A hondás jenson Button ugyan nem vár semmit az autótól az első futamokon, de az angol pilóta teljesen elégedett a helyzettel, az új csapatfőnök, Ross Brawn hitet adott neki.

“Lehet, hogy a következő versenyeken nem szerzünk pontot, de ennél elégedettebb nem is lehetnék a jövőbeli kilátásokkal. Persze 2004 is jó év volt, de most talán még jobban érzem magam” – magyarázza a pilóta.

Button lelkesedését a tavaly ősszel érkezett csapatfőnök, az exferraris Ross Brawn adta vissza, apilóta nem győzi dicsérni a szakember munkáját.

“Mielőtt rájöttünk volna, hogy mennyire rosszul állunk, nem nagyon izgatott a jövő. Azért voltam a Hondával, mert gondoltam, hogy lehet belőle valami, de nem voltam egetverően boldog. Azt hiszem szükség volt Rossra, hogy igazán felnyissa a szemünket. Most minden megváltozott, minden a jó irányba halad.”

Brawn, a megváltó

Brawn, a megváltó


“Sokkal nagyobb hangsúlyt helyezünk a műszaki kérdésekre. Mindenki tudja, hogy Ross tudja mit akar, és ez megnyugtató. Nem kiabál, egyszerűen elmondja az elképzeléseit. Nyálasnak hangzik, de tényleg ki tudja hozni a legjobbat mindenkiből. Pillanatnyilag minden nagyszerűen működik a csapatban, Ross pedig fantasztikusan vezeti az egészet” – lelkendezik Button.