Egy csoportos interjú erejéig Jarno Trullival, a Toyota-csapat 32 éves olasz pilótájával beszélgettünk. Trulli nem vallja magát tipikus olasznak, viselkedése, mimikája, stílusa mégis teljesen ezt tükrözi.

Ő és a Toyota-csapat is egyaránt szomorú a nürburgringi gyenge szereplés miatt, amit szerintük az eső alakított így. Budapesten most szeretnének bizonyítani, és mindenképpen pontokkal akarják a csapatot gyarapítani.

"Pontokért jöttem"

“Pontokért jöttem”


Trulli sokat bringázott, hogy bírja a jellemzően forró magyar pályát, de úgy látszik, idén kevésbé lesz megterhelő a verseny. 20 fok körüli hőmérsékletre és esőre számítanak, talán a múltkori versenytapasztalatokból is tudnak meríteni, mondta bizakodva Trulli.

Saját bevallása szerint a pilóta mindig jól teljesített Magyarországon, de eredményei nem olyanok voltak, mint amit megérdemelt volna. A szerény olasz szereti a kanyargós és kicsit huplis magyar pályát, ahol szerinte kihívás versenyezni.

Szereti a magyar borokat

Trulliról köztudott, hogy saját bora is van, de azt egyelőre még nem volt alkalmunk kóstolni. A versenyző szereti a magyar borokat, de szerinte nem lehet kimondani, hogy egyik vagy másik jobb, mint az övé. Minden ízlés kérdése –

Csoda, hogy csak 2 gyermeke van

Csoda, hogy csak 2 gyermeke van

Csoda, hogy csak 2 gyermeke van


árulta el nekünk.

Diplomatikusan nem vállalkozott arra sem, hogy kérésünkre megtippelje az idei világbajnokot, szerinte a négyesből bárki lehet, ami számára az idei év legpozitívabb meglepetése.

Az önbizalomhiányban nem szenvedő pilóta két fiát nem szánja versenyzőnek, sokkal inkább szeretné őket egy íróasztal mögött menedzserként vagy mérnökként látni. Szerinte nehéz a Forma-1-es pilóták élete. Azért a fotózáson mi úgy láttuk, mégiscsak vannak szépségei a pilótaéletnek.