Lewis Hamilton már csak két ponttal ugyan, de még mindig vezeti a világbajnoki pontversenyt. Ez nem kis szó, főleg annak tudatában, hogy ez az első éve a cirkuszban.

A verseny előtt komoly fejtörést okozhat a szervezőknek, hogy értelmes programon mutogassák a pilótákat, ez most nem jött össze igazán. Hamilton a Westend tetején jelent meg teljes harci díszben, ahol néhány kört tett meg gokartjával az iszonyatosan huplis betonon.

A pályát szegélyező gumik mögött pont úgy nézett ki, mintha egy lovon vágtázott volna. Ezúttal megúszta a gokart is, nem úgy, mint nemrégiben, amikor már elárverezett masináját görbítette meg valahol Angliában.

"Alonso kösse fel a gatyáját!"

“Alonso kösse fel a gatyáját!”


Hamilton után néhány fiatal gokartos sorakozott fel a rajtvonalnál, őket a versenyző a “vigyázzatok, rázós” felszólítással indította útjukra. Sok kommentálnivaló nem akadt a versenyen, kivétel, amikor az egyik kissrác beküldte a gumifalba a másikat. Hamilton szerint szépen zárta a szöget.

Az eseményen megjelent még legmacsóbb vízilabdázónk, Kásás Tamás is, aki hóna alá fogta Hamiltont, majd megveregették egymás vállát. Ránézésre nem az ő mérete az autóversenyzés, sőt még gokartozás közben is bajban lenne. Hogy eközben hol volt a kétszeres világbajnok Alonso? Nem tudjuk, de szegényt nem is kereste senki.