Ralph Firman Jordan-roncsa, 2003

Ralph Firman Jordan-roncsa, 2003

A Hungaroringen – ahogy más versenypályákon is – nem csak győzni lehet, hanem nagyokat bukni is.

Az első videónk a tegnapi Schumacher-összeállításban már szerepelt, de ha valaki esetleg nem látta, annak újra berakjuk ide is.

Schumi az 1992-es Magyar Nagydíjon a célegyenesben elhagyja a hátsó szárnyát

1995-ben Taki Inouét a biztonsági autó ütötte el, méghozzá a pálya szélén! A Hungaroring 20 éves történetről készült vicces filmecske közepén tessék keresni az elgázolt japánt!

Taki Inouét elüti a safety car

2003-ban a brit Ralph Firman óriásit bukott, ugyanúgy elhagyta hátsó légterelőjét, mint Michael Schumacher. A baleset más miatt is emlékezetes, ugyanis az agyrázkódást szenvedett pilóta helyére Baumgartner Zsolt ugorhatott be a Jordannél, így a Magyar Nagydíjon debütálhatott az első magyar Forma-1-es pilóta.

Ralph Firman a gumifalba csapódik

2005-ben az első körben szinte csak az nem ütközött vagy koccant, aki el sem indult. A rajtot követően Fernando Alonso és Rubens Barrichello is elvesztette első szárnyát, de a két Red Bull-pilóta járt igazán rosszul: Christian Klien óriásit bukfencezett, David Coulthardnál pedig a felfüggesztés bánta az Alonso elhagyott alkatrészével való találkozást.

A 2005-ös Magyar Nagydíj eseményei

A tavalyi esős futamról valószínűleg nem kell mesélnünk, most csak a leglátványosabb balesetet mutatjuk meg – Vitantonio Liuzzi előzékenyen ráfékez Kimi Räikkönenre, a mclarenes finn versenyének ezzel vége is szakad.

2006 – Liuzzi elengedné Räikkönent, de ő nem veszi észre