Ralf Schumacher szerint bátyja, a hétszeres világbajnok Michael most is jelen lesz a verseny helyszínén, sorozatban harmadszor idén.

Trulli büszkén feszít a rózsaszín pólóban

Trulli büszkén feszít a rózsaszín pólóban

Trulli büszkén feszít a rózsaszín pólóban


Jarno Trulli a Kanadai Nagydíjra különleges sisakot készíttett, barátja, Danilo di Luca, a Giro d’Italia – a legnívósabb olasz kerékpárverseny – győztesének tiszteletére. Trulli új sisakja rózsaszín, ezzel a Giro győztesének járó hasonló színű pólóra utal.

Míg a brit sajtó kígyót-békát kiáltott a Monacói Nagydíj után a McLaren csapatra, amiért állítólag akadályozták Lewis Hamiltont a verseny megnyerésében, a két mclarenes pilóta – az állítólagos favorit, Fernando Alonso és az “áldozat”, Hamilton – a legnagyobb egyetértésben játszottak a videojátékukon, árulta el a brit újonc tegnap Montrealban.

Jacques Villeneuve tegnapi Lewis Hamilton illető nyilatkozata nem nyerte el a “kollégák” osztatlan tetszését: Nick Heidfeld szerint semmi gond sincs a mclarenes pilóta rajtjaival, míg Alexander Wurz és Giancarlo Fisichella szerint a kanadai világbajnok néha jobban tenné, ha hallgatna.

“Jacques elég sokmindent nyilatkozik a médiának. Túl sokat beszél” – mondta Fisichella.

Montrealba megérkezett a Nemzetközi Automobil Szövetség által nemrég megszigorított hátsó légterelő kritériumok tesztelését szolgáló eszköz. A szerkezet nem más, mint egy fa váz, amiről egy súly ereszkedik alá, ami alatt a hátsó szárny nem mozdulhat el 2 mm-nél jobban.