Hogyan folytatja?

Hogyan folytatja?

A tavaly visszavonult hétszeres világbajnok Michael Schumacher a hétvégén visszatér a bokszutcába, először fog aktív szerepet vállalni a futamon, mint a csapat tanácsadója.

Felipe Massa nagyon lelkes, hogy volt csapattársát a helyszínen láthatja, a brazil pilóta szerint sokat adhat a Ferrarinak a német szupersztár jelenléte.

“Nagyon örülök, hogy ő is csatlakozik hozzánk! Biztosan pluszmotivációt jelent majd a csapatnak. Sokkal tartozom neki, igazán sokat tanultam tőle az együtt töltött évek alatt, amíg együtt dolgoztunk. Sokat fejlődött a versenyzésem miatta” – nyilatkozta lelkesen Massa.

 

Schumacher szóvivője, Sabine Kehm azonban már korábban figyelmeztetett, hogy senki ne számítson nagy felhajtásra munkaadója érkezése miatt, a német dolgozni megy a bokszutcába. Hivatalos sajtóeseményt nem is terveznek a jelenléte alatt, egyetlen, péntek délre tervezett rövid sajtótájékoztatón kívül.

 

“Michael valószínűleg beül majd a bokszutcai irányítóközpontba, de a versenyzésbe nem fog beleavatkozni. Kizárólag tanácsadói funkciót tölt majd be. A háttérből figyeli a rendszert, megnézi, hogy min lehetne javítani” – mondta Kehm.