Az A1GP Motorsport Világkupa sorozat hétfőn rendezte a szezont lezáró díjátadó gáláját. A londoni díjátadó gálán a győzelemtől a legszebb előzésért járó kitüntetésig tizenhárom különböző díjat osztottak ki.

 

A hétszeres világbajnok Michael Schumachert álló ovációval fogadták, amikor a sorozat idei győztesének adta át a trófeát. A német szupersztár boldogan teljesíthette feladatát, mert az idei győztes Németország csapata lett, köszönhetően a fiatal Nico Hülkenberg kiváló teljesítményének.

 

Hülkenbergben, akit ugyanaz a Willi Weber menedzsel – természetesen ő is ott volt a ceremónián -, mint a hétszeres világbajnokot, már sokan a jövő Schumacherét látják, sőt azt is rebesgetik, hogy már 2008-ban a Forma-1-ben szerepelhet. 

Michael Schumacher így nyilatkozott Hülkenbergről:

“Nico versenyzése, és a német A1 csapat teljesítménye kiváló volt idén! Nicóban minden megvan, ami a sikeres jövőhöz kell. Hosszú az út addig, de keményen dolgozik, úgyhogy miért ne érhetne el mindent? Büszke vagyok németként, a személyes kapcsolat pedig még különlegesebbé teszi ezt számomra.”