Albers mint Alonso 1

Albers mint Alonso

A kétszeres világbajnok Fernando Alonso szerződtetése nyomán komoly pénzek érkeznek a McLaren Mercedeshez a következő évtől. Ám nemcsak egy élcsapat pilótája lehet vonzó, hanem a mezőny végén szerénykedő alakulaté is.

A Spyker például bejelentette, hogy szerződést kötött a Trusttal. A holland cég logója 2003-ban még Jos Verstappen támogatójaként került fel a Minardik oldalára. Támogatta a Jordant is, de miután a csapatoknál tulajdonosváltás történt, a cég két éve kivonult a Forma-1-ből.

Most azonban, hogy a Midland a holland vezetőség hatására a Spykerré alakult csapat szerződést kötött 2007-re Christijan Albers-szel, ahogy ők fogalmaznak: a döntést már könnyen meghozták a visszatérésről. Albers számára nem ismeretlen a Trust, hiszen 2004-ben amikor a pilóta még a DTM-ben versenyezett egy Mercedes-szel, akkor is támogatták.

A szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra, csak annyit árultak el, hogy mind az autókon, mind a pilóták ruházatán ott lesz a Trust felirat. A holland cég 20 éve van jelen a világpiacon, több mint 35 országban ismert. A Trust az egyetlen független gyártó Európában, amely külső illetve hordozható perifériákat gyárt PC-khez, laptopokhoz, iPodokhoz, MP3-lejátszókhoz.

Nem ez az első új szerződése a Forma-1-es Spyker csapatnak, hiszen előzőleg sikerült megszerezniük a RotoZip támogatását is.