Brazil győzelemre tippelnek az F1-esek 1

Brazil győzelemre tippelnek az F1-esek

Michael Schumacher határozottan kitart korábbi véleménye mellett, hogy a hazai csapat örülhet majd a németországi labdarúgó világbajnokság végén, még akkor is, ha a legtöbb Forma-1-es pilóta másként vélekedik. “Nem gondolom, hogy bárki mást megnevezhetnék, mint Németországot” – nyilatkozta a hétszeres világbajnok, amikor a vb-ről kérdezték.

Schumacher a svájci edzőtáborban fiával, Mick-kel együtt meglátogatta a német válogatottat. “A fiam nagyon örül, hogy a megismerhette a játékosokat. Szeretett volna ellenük focizni is.” – mondta. Kevésbé hazafiasan látja a jövőt Spanyolország Forma-1-es pilótája: “Úgy gondolom, Brazília lesz a világbajnok” – tippelt a világbajnok, Fernando Alonso.

Nico Rosberg is a labdazsonglőrök végső sikerére tippelt: “Úgy vélem, egyértelműen a brazil csapat a favorit. Ronaldinho a kedvenc játékosom.”- mondta a fiatal német. “Brazília játszik majd a döntőben Németország ellen, de sajnos Brazília nyer majd.” – összegezte véleményét Nick Heidfeld.

“Jó lenne, ha Németország a döntőbe jutna. Igazán kiemelkedő eredmény lenne. De nincs túl sok fogalmam a fociról.” – mondta a Toyota versenyzője, Ralf Schumacher. “Nem vagyok éppen egy fociszakember, de Brazília tűnik a legalkalmasabbnak. Szerintem ők nyernek.” – találgatott Christian Klien

Ezzel szemben a Red Bull csapat tesztpilótája, Robert Dornboos nagyon is biztos volt a dolgában. Ő hazája csapatára tippelt a végső sikert illetően. A pilóta Hollandia ellenfeleként Németországot jelölte meg a döntőben.

Természetesen a Ferrari (Massa) és a Honda (Barrichello) brazil versenyzői is a dél-amerikai ország csapatára szavaztak. “Jó esélyünk van a győzelemre. Természetesen Ronaldinho a kedvencem.” – mondta Felipe Massa.