Magyar idő szerint február 8-án, hétfő hajnalban rendezik az 55. Super Bowlt, az NFL legnagyobb ünnepét, melyen a Tampa Bay Buccaneers csap össze a tavalyi győztes Kansas City Chiefs csapatával. Az eseményt mint mindig, ezúttal is elképesztő felhajtás övezi, a világméretű sportrendezvényre a szponzorok is gőzerővel készülnek minden alkalommal.

A buliból persze nem maradhatnak ki a fogadóirodák sem, ahol manapság már gyakorlatilag csak a képzelet szab határt annak, hogy mire fogadunk. Egy-egy nagyobb bukméker azonban elébe megy a dolgoknak, és már előre felajánlja a legkülönfélébb lehetőségeket.

Meglepően sok fogadás témája nem is a meccshez, hanem annak körítéséhez kötődik: a szokásos félidei szünetben mindig egy vagy több sztárzenész fellépésével szórakoztatják a közönséget és a tévénézőket. Idén The Weeknd kapta meg a lehetőséget, akivel kapcsolatban meg lehet tippelni például, hogy melyik dalát adja elő először a műsorában. Az oddsok alapján jó eséllyel a Blinding Lights lesz a befutó.

Ennyiben nem merül ki a The Weekndre vonatkozó fogadások listája: meg lehet tippelni ruhájának színét, vagy azt, hogy lesz-e rajta kesztyű, napszemüveg, illetve fejkendő.

Az amerikai himnusszal akár egy kisebb összeget is behúzhatnak azok, akik az utóbbi évek tapasztalataiból indulnak ki: ha két percen belül eléneklik a The Star-Spangled Bannert a meccs előtt, a tét kétharmadát nyerhetik a fogadók.

A meccs lezárásakor vicces szokás, hogy a győztes edzőt leöntik egy hatalmas vödör üdítőitallal. A Gatorade-fürdő színe azonban változhat, de a fogadóirodák szerint az a legesélyesebb, hogy narancssárga folyadékot borítanak majd. Ha valaki ezt eltalálja, tétjét megduplázhatja.