Pénteken számoltunk be arról, hogy a Tesla az autógyártás után megvalósítja Elon Musk egyik április elsejei poénját, és árusítani kezdte saját tequiláját.

Nem kellett hozzá egy hétvége sem, és a rajongók az utolsó cseppig felvásárolták a palackonként 250 dollárért (75 ezer forintért) kínált italt. Elképesztő volt az érdeklődés, néhány helyen pedig már el is fogyott az ital.

A tequilát azonban nem csak Elon Musk rajongói vették, jutott belőle a leleményesebb vásárlóknak is. Az ital után ott maradt nekik a villám alakú palack a fémtalppal, melyekre sokan szinte relikviaként tekintenek. Ezt jól bizonyítják az eBay online árverései, ahol van, aki 170 ezer forintnak megfelelő összeget is kifizetne az üres üvegért – hihetetlen, de drágább üresen az üveg, mint amikor tequila volt benne!

Elon Musk hülyét csinált néhány emberből 2

Jelenleg két ilyen palackra lehet licitálni: az olcsóbbikra cikkünk születésének idejében két ajánlat is érkezett, de a trend alapján nem kell sok idő ahhoz, hogy valaki ajánlatot tegyen a 210 ezer forintos indulóáron kínált palack és tartó párosára.