A különleges, meghökkentő dizájntermékekkel foglalkozó Danish Fuel az autó- és militaryrajongóknak kínálja különleges tárolóit, melyek mind a klasszikus, eredetileg Németországban, az 1930-as években kifejlesztett, a második világháború után világszerte elterjedt acél üzemanyagkannákat veszik alapul.

Az itthon marmonkannaként is emlegetett, 20 literes tárolók természetesen nem pusztán folyadékok közvetlen tárolására alkalmasak, az ikonikus forma akár ládaként, kisszekrényként is funkcionálhat, ha a hagyományos ki- és beöntőnyílás helyett oldalt került rá ajtó.

Így iszogathatsz benzineskannából 2

Kép: Danish Fuel

A Danish Fuel számtalan színben és több belső (polc)konfigurációban kínálja a maga kannáit, lefelé vagy oldalra nyíló ajtóval, hátfali tükörrel vagy anélkül, fali rögzítővel, hangszóróként, gurulós bőröndként, elsősegélyládaként, fürdőszobai pipereszekrényként és minibárszekrényként is.

A mutatós, bármely legénylakás, férfibarlang, garázs díszeként elképzelhető „kannák” bőröndként 469, szekrényként 689, hangszóróként 1299 eurós áron (186 ezer, 273 ezer és 515 ezer Ft) kaphatók.

Kattints a képre, galéria nyílik!

Így iszogathatsz benzineskannából 4