Bár nagyon úgy néz ki, hogy a Marvel-univerzumnak leáldozott, az eredetileg a Fox által birtokolt, de a stúdió felvásárlásával a Disney-nél házon belülre került Deadpool továbbra is hatalmas rajongótáborral bír, az első két, igen sikeres Fox-film után a Marvel Studiostól idén nyáron megkapjuk a harmadik eresztést is.

A szuperhősös zsánert kiforgató, maró és abszurd humorú Deadpool új részében ráadásul megjelenik a korábban szintén foxos X-Men legkedveltebb karaktere, Rozsomák is, ami tovább növeli a várakozásokat. A Deadpool & Wolverine friss, második előzetese:

Az USA-ban július 26-án, de minden bizonnyal nálunk is azokban a napokban a vásznakra kerülő film kapcsán a címszereplő, Ryan Reynolds igyekszik kihasználni a hájpot, a néhány éve már résztulajdonosként birtokolt főzdéje, az Aviation American Gin deadpoolos kiadással jelentkezik.

„Még az első Deadpool-film forgatása során ismertem meg az American Aviation Gint – akkoriban a cég nem volt elég nagy ahhoz, hogy nyári blockbuster filmhez kapcsolódjon, ahogy a Deadpool is örülhetett, hogy bármilyen szponzort talált. Most, pár száz héttel és pár száz itallal később viszont itt tartunk!” – mondta a kanadai színész.

Az ital változatlan, ám a csomagolás egyedi: a limitált kiadású szériában a gin fekete üvegből készült, piros dekorral ellátott palackokba kerül, melyek címkéin hat különböző Deadpool-minta közül választhatnak a gyűjtők. A 42% alkoholtartalmú, 750 ml-es Deadpool-ginek a gyártó ígérete szerint az alapkiadáséval megegyező áron (itthon 11-13 ezer Ft között mozog egy palack) lesznek elérhetők, ám a közlemény egyelőre csak az USA, Kanada és Ausztrália piacait említi, igaz, a webshopon keresztül talán Magyarországra is rendelhető lesz.