A saját négykerekű beszerzése, bütykölése, csinosítása, a találkozók, esetleg pályanapok látogatása, az autós magazinok, weboldalak, fórumok böngészése mellett az autórajongás megjelenési formái közé tartozik a márkázott kiegészítők, ruházati termékek viselése is.

A többség sapkákon, dzsekiken, pólókon hirdeti a kedvencét, kedvenceit, de van visszafogottabb, elsősorban magát a viselőt boldoggá tévő lehetőség is, az autós zokni.

A portugál Heel Thread termékei ízléssel, esztétikusan nyúlnak a különböző, rajongott négykerekűekhez – sőt, néhány esetben legendás repülőgépekhez is –, a zoknikon nem közvetlenül az autót, hanem annak hangulatát, egyes dizájnelemeit jelenítik meg.

Kiváló geg például a Vissza a jövőbe-filmek DeLoreanjénak időzítője zokniba formázva, de ízléses a ’90-es évek eleji DTM-es BMW M3-as által ihletet, az M színeit használó zokni, a ralis Audi Quattro, Lancia Stratos, Subaru Impreza átültetése is.

Kattints a képre, galéria nyílik!

Lábra igazították ezeket a klasszikus autókat 2

Külön vonal a klasszikussá nemesedett modellek ikonikus üléshuzatainak zoknis átirata: van például jól ismert Golf GTI-s kockás, új kollekcióként pedig az 1980-as évek elejének Porsche 924-es és 911-es típusaiban használt „Pasha” és „Pepita” huzatok feldolgozása.

A Heel Thread kínálatában amerikai izom- és versenyautók (Shelby Cobra, Mustang), klasszikus F1-es autó- és sisakfestések is elérhetők (Ferrari, Lotus, McLaren, Williams; Graham Hill, James Hunt, Niki Lauda, Ayrton Senna), számos Le Mans-i és ralis legenda, filmes autók mintái is elérhetők.

A magas szárú zoknik 12 és 14 eurós (4700, 5500 Ft) áron kaphatók, a titokzoknikért pedig jelenleg mindössze 4,50 eurót (1800 Ft) kérnek.