MrBeast, azaz Jimmy Donaldson azzal vált híressé, a YouTube egyik legnépszerűbb, egyben legjobban kereső tartalomgyártójává, hogy különböző mókás vagy őrült akciókban tapsol el vagy oszt szét, ajándékoz el dollárezreket, -százezreket, akár -milliókat.

Donaldson a múlt héten töltött fel egy új válogatást, melyben egyéb őrültségek – a világ legnagyobb dominójával földig rombolt kisbolt, a sínekről elröptetett hullámvasútkocsi – mellett két Lamborghini Gallardo is szerepet kapott.

MrBeast a Sant’Agata Bolognesében 2003 és ’13 között gyártott, V10-es motorral szerelt szupersportkocsi-típus egyik példányát céllövészetre használta: a saját bankkártyáját, valamint 48 órát adott a vállalkozó tulajdonosnak, hogy kedve szerint védelmi struktúrát húzzon az autó köré, mielőtt három tankkal tüzelnek rá.

A roncsautók és vízzel töltött medencék mögé rejtett Lambo a tulajdonos nagy örömére sértetlenül úszta meg a dolgot, de egy Gallardónak mindenképp pusztulnia kellett: MrBeast egy másik, piros példányt több kisebb tárgy után a világ legnagyobb darálója/aprítója torkán engedett le. Az olasz sportkocsi ezer apró darabban távozott a monstrum alján.

Míg az első Gallardo egy működőképes, használatban lévő darab volt, a ledarált példányt forgalomból kivont, járásképtelen állapotban érte el a végzete.

A Lamboghini Gallardók manapság – évjárattól, kiviteltől, állapottól függően – 50 és 80 millió forintnak megfelelő összegek között cserélnek gazdát használtan.