Floyd Mayweather a modern profi boksz egyik élő legendája, az 1996 és 2017 között aktív amerikai harcos pályafutása során különböző súlycsoportokban összesen 15 világbajnoki címet/övet szerzett, 50 profi meccséből mind az 50-et megnyerte (27-et kiütéssel), veretlenül vonult vissza.

Ilyen karrierrel a háta mögött természetesen van mit a tejbe aprítania, ugyanakkor ezen a szinten már nem is feltétlenül kell költenie egy hírességnek, egészen értékes dolgokat is megkaphat ajándékba.

Ilyen az a gyémántokkal kirakott baseballsapka is, melyre Mayweather lifestyle-brandje, a The Money Team logóját vitte fel a Shuki Diamonds szakembere.

Az aprólékos munkával, egy hónapig készült, tökéletesen személyre szabott sapka egy múlt vasárnapi, Las Vegas-i bokszgálán tűnt fel Mayweather fején (ő csak a ring mellett, nézőként volt jelen – nyitóképünkön), vette észre a Hypebeast.com.

A gyémántos sapka értéke 1 millió dollár (340 millió Ft), de Mayweathernek nem kellett érte fizetnie, Jean Louis Shuki személyesen adta neki ajándékba.

„Egyedi darab, és immár történelmi is, hiszen Floyd Mayweatheré” – mondta a fejfedőről Shuki, aki úgy véli, ha valamikor árverésre kerülne a sapka, akár 5 millió dollárt is hozhatna.

A Hypebeast szerint a bokszgálán a nyakában hordott láncokért ugyanakkor fizetett a sztár, azok együttesen egyébként újabb 1 millió dollárt érhettek.