Floyd Mayweather néhány éve kizárólag fehér színű autókat volt hajlandó vásárolni, de legutóbbi videójából kiderül, hogy átpártolt a fekete színre. Instagramon mutatta meg rajongóinak, de főleg irigyeinek, hogy milyen verdák állnak a garázsában. A sportoló eddigi pályafutás során több mint 1 milliárd dollárt bokszolt össze, szóval van miből költenie, ha megteszik neki bármilyen drága autó.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által megosztott bejegyzés

 

Ahogy látjátok, autógyűjteménye nem túl változatos, legalábbis az, amelyik ezen a videón látható, ugyanis a híresztelések szerint Mayweathernek több száz autója van. Ebben a garázsában négy darab Ferrari, két Bentley, egy Lamborghini és öt Rolls-Royce parkol.

A bokszoló egyébként nemrég Las Vegas-i Towbin Auto Group kereskedésbe rendelt egy fehér Rolls-Royce Ghostot, egy 2021-es Mercedes S560-at, egy 2021-es Maybachot, egy 2021-es Dodge Journeyt, két 2021-es Dodge Chargert és három 2021-es Dodge Challengert. Ezeket az autókat állítólag a barátai és családtagjai fogják megkapni.

A 44 éves Mayweather a legutóbbi bunyóért állítólag 130 millió dollárt kapott (37 milliárd forint!), amely egy bemutatómeccs volt  a sztárvlogger Logan Paul ellen.