Az „Amerikában minden óriási” állítást erősíti a helyi lakóautók kategórizálása. Náluk népszerűek a „Class A” besorolású lakóautók, amelyek általában buszok, vagy kamionok alvázára épülnek. Igazi behemótok, guruló lakások, messze túlmutatva az Európában megszokott lakókocsik nyújtotta komfortszinten. 

Ma már rengeteg modern darab akad ebben a kategóriában, de az igazi, hamisítatlan amerikai életérzést ennél az 1990-es  Kingsley Coach Motorhome-nál semmi sem adja jobban. Egy klasszikus, csőrös kialakítású Peterbilt vontatóra építették, égbe meredő, krómozott kipufogókkal, óriási hűtőráccsal, a stílus minde autentikus elemével.

Csőrös kamionba gyúrták bele az amerikai életérzés legjavát 1

 Fényűző kabinja 2020-ban kapott teljes felújítást, gyakorlatilag mindent lecseréltek, az összes bútort, a padlót, a gépészeti berendezéseket, a világítást, vezetékeket.  A fedélzeti rendszereket egy 12,5 kW teljesítményű generátor látja el árammal, amire szükség is van, mivel egyszerre három klímaberendezést is kapott a busz, a lehető legegyenletesebb hűtés érdekében. 

Csőrös kamionba gyúrták bele az amerikai életérzés legjavát 2 Csőrös kamionba gyúrták bele az amerikai életérzés legjavát 3

Berendezése teljes, jól felszerelt konyhát kapott, teljes értékű fürdőkabint, valamint igazi tespedős, bőrkanapékat. Az otthonos hangulatot faborítás, valamint a nagy méretű ágy felé akasztott trófea teszi teljessé. 

Csőrös kamionba gyúrták bele az amerikai életérzés legjavát 4

Ez a csomag 60 millió forintnyi dollárért talált új gazdát a Mecum árverésén, és a mai ingatlanárakat figyelembe véve, egy ekkora lakásért mondhatni reális az ár, főleg ha figyelembe vesszük a szabadon megválasztott, és sosem unalmas panorámát. 

Csőrös kamionba gyúrták bele az amerikai életérzés legjavát 5