Május 20-án jelent meg az Amazon Prime streamingszolgáltató kínálatában a Night Sky című sorozat, melynek kiindulópontja röviden annyi, hogy egy pár talál egy átjárót otthonukban egy másik, elhagyatott bolygóra. A téma igencsak érdekes, viszont az Amazonnak sikerült tovább csigáznia a közönséget egy különleges bemutatóval.

Az első rész premierjét szintén május 20-án tartották, még az előtt, hogy a Prime kínálatában felbukkant volna maga a sorozat, de a bemutatóadást senki nem látta, legalábbis a Földön. Az Amazon ugyanis a világ első intergalaktikus premierjét tartotta úgy, hogy a sorozatot olyan jelek formájában küldte el a világűr felé, amilyeneket a műholdas tévéadásoknál is használnak. Ezeket a jeleket azonban nem fogták be a műholdak és sugározták vissza a Földre, hanem távoztak a világűr felé.

A cég közleménye szerint a közvetítést a Földtől egy Holdnyi távolságra, azaz 384 ezer kilométerre és azon túl lehetett befogni – tudomásunk szerint arra nincs sok ember, így nem hinnénk, hogy bárki is látta volna a korai premiert. Mindenesetre az Amazon azt állítja, tettével rekordot döntött, ugyanis ilyen nagy távolságra még senki nem közvetített tévésorozatot korábban.