Korábban már beszámoltunk Fabrizio H. Franzoli olasz mérnök munkásságáról, aki azzal szórakoztatja a YouTube közönségét, hogy Tesla-tekercseivel zenél. A fémtekercsek nagyfeszültséget állítanak elő nagyfrekvencián, amikor pedig kisül, az látványos fény- és hanghatással jár. Emberünk abban igazán jó, hogy megtanulta a kisülések hangját szabályozni, sőt, szinte bármilyen zenét el is játszik. Ha nem hiszed, az alábbi linkre kattintva magad is meggyőződhetsz erről:

A kisüléseknek van azonban egy jellegzetes hangja, melyen nem lehet változtatni. Ez a gépies zaj azonban épp kapóra jön olyankor, amikor a hőskor videójátékainak zenéi kerülnek terítékre. Gyakorlatilag észre sem lehet venni a különbséget az igazi verzió és a Tesla-tekercsekre átültetett változat között sem a Super Mario, sem a lentebb látható Legend of Zelda esetében.

Habár Franzoli már évek óta foglalkozik ezzel, videója alatt még mindig felmerül, hogy az, amit csinál, nem is lehetséges, a zene pedig hangszórókból jön. Fel szokott merülni az áramütés is, mint veszélyforrás, de ahhoz elég messze van a tekercsektől a férfi, hogy ilyen veszélynek legyen kitéve. Volt már olyan videója, amikor közelebb volt az áramforrásokhoz, de ekkor egy fémhálóval körbetekert fülkével, egy Faraday-kalitka segítségével védte meg magát.