Fabricio H. Franzoli egy olasz mérnök, akinek saját bevallása szerint hobbija és szenvedélye a zene, a tudomány és az elektronika. Mindezeket olyan ügyességgel gyúrta egybe, hogy YouTube-csatornáján már 277 ezren követik munkásságát.

A férfi legfontosabb munkaeszközei a Tesla-tekercsek, melyek nagyfeszültséget állítanak elő nagyfrekvencián. Az áram a koronakisüléseknek köszönhetően válik láthatóvá, mely ezekben az esetekben látványos fény- és hangjelenséggel jár. Utóbbiakat Franzoli megtanulta szabályozni: úgy programozta a tekercseket, hogy azok kisülései a megfelelő frekvencián szólaljanak meg.

A hangokat egymás után rakva már csak ki kell választani egy jó kis számot, ami az alábbi esetben a Daft Punk Around The World című slágere. Hihetetlennek tűnik, de az ütemet (más számoknál a dobot) leszámítva tényleg minden hangért a Tesla-tekercsek a felelősek. Ebben a videóban az alkotó egy Faraday-kalitkában áll, mely ebben az esetben egy fémhálóval körbetekert fülke. A fémháló gyakorlatilag leárnyékolja a lezárt térrészt, így a férfi számára legfeljebb a kisülések erős fénye okozhat kellemetlenséget.

A Tesla-tekercsek számtalan dalt előadtak már, a 80-as évek klasszikusaitól kezdve a modern rockon át széles a zenei merítés.